Walla József Óvoda
Szőlőnap a kiscsoportban
 2019. november 11.  kis

Az idei Szőlőnapra egész héten lelkesen készültünk a kiscsoportban. Szőlős énekeket, dalos játékokat, mondókákat tanultunk, és szüreti hangulatba öltöztettük a csoportszobát a gyerekekkel közösen készített dekorációkkal.

Szőlőnap nagycsoport
 2019. november 9.  nagy

Reggeli után kint az előtérben aktívan részt vettünk a szőlő feldolgozás mozzanataiban. Megismerkedtünk a szőlődarálóval, szőlőpréssel és tartozékaival, és ki is próbálhatták ezeket az eszközöket. Bátran kóstolhatott mindenki a frissen kifacsart szőlőléből, mustból és mellé sütemény is volt a kedves szülők jóvoltából

Szőlőnap a középső csoportban
 2019. október 10.  kozepso

Nevelési évünk első nyílt napja volt a szőlőnap a csoportunkban. Több tevékenységet kínáltunk a gyermekeknek, amelyekben a szüleik is részt vehettek

Mesés – bábos szakmai nap
 2019. április 11.

Mesés – bábos szakmai napot tartottunk március 29-én Bajzáth Máriával és Dr. Józsa Évával a Walla József Óvodában.

„Kedves Marcsi! Köszönjük Neked és Évának is a pénteki csodálatos napot. Rengeteg elgondolkodtató gondolattal és ötlettel tértünk haza.”

Díszvilágítást kapott a Walla József Óvoda
 2018. augusztus 14.

Az átadón Elek Sándor, Törökbálint polgármestere is rövid beszédet mondott, melyben többek között megköszönte a Városszépítő Egyesület munkáját is. Az eseményen Walla Erika is részt vett.

Walla József Óvoda galéria
 2018. június 13.

Óvodai nevelésünk célja, hogy gyermekeink boldogan, aktívan, cselekvően éljék meg mindennapjaikat, személyiségük kibontakozhasson, a világ, a környezetük kíváncsivá, kutatóvá tegye jellemüket, szeressék és becsüljék az életet, családjukat, erkölcsösen, hittel éljenek.